Hmm a czy w fabii dało by się coś takiego zrobić?
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
mam pytanko czy dalo by sie zrobic zegarki z takim podswietleniem jak w vw i jak jest zrobione podswietlanie przycisków (otwieranie wlewu itp) i czy po przerobce dziala sciemnianie sorki ale jestem w tych sprawach laikiemSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Dac to sie da - spokojnie
natomiast sa dwa problemy: czerwonosc wskazowek z VW jest zwiekszona przez to ze one sa porostu pomalowane na czerwono od gory :haha: nie ma wiec tego efektu ktory jest u nas (w oct wskazowki sa pomalowane na bialo - od gory), czyli blakniecia kolorku w swietle dziennym. No i pozostaje problem z dobraniem koloru i jasnosci diod dla uzyskania niebieskiego. Regulacja dziala bez problemu.
Podsumowujac - da sie - trzeba tylko rozwiazac pewne kwestie jak np dostepnosc diod w odpowiedniej obudowie o odpowiedniej jasnosci
Komentarz
-
-
czy ewentualnie mogłbym liczyc na twoja pomoc w tej kwestii :?: bo jak zauwazylem to jestes w tej sprawie specem
i jeszcze jedno pytanko a jak jest z podswietleniem przełączników czy w nich równiez mozna zmienic kolor czy jest to równie skomplikowane jak z zegarami :?:SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Czytam o diodach i zrodziło mi się pytanie.
Mam podświetlenie zielone i białe wskazówki. Nie lepiej wymienić same wskazówki np. na czerwone. Wymiana diod jest tylko ładna wieczorem natomiast w dzień i tak wskazówki pozostaną białe, w innych autach wskazówki są oryginalnie czerwone. Nie wiem czy czerwone można zdobyć ale tak mi przyszło czytając o diodach.
Komentarz
-
-
xekon
jakby wygladało podswietlenie orginał z niebieskimi wskazówkami????
zielony z niebieskim??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
hehe zartowałem niezrobie jej tego:-)
chce białe z czerwonymi wkazówkami ale wtedy tez wszystkie przełaczniki trzeba zmienic. 8)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
mi sie niepodoba jak tylko podswietlenie zegarów sie zmenia,jak juz to całosc.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz